Prepelita umpluta

Ingrediente

- 5 prepelite
- 1 mar
- 4 oua de prepelita
- 1 varf de cutit de sare
- piper

Mod de preparare

Umplutura
Se toaca marunt ficatul si pipota de la cele 5 prepelite. Marul se da prin cea mai mica razatoare si totul se amesteca cu sare si piper

Prepelitele
Se leaga la gat (sa nu curga continutul) si e umplu cu amestecul. Se cos si apoi se pun in apa clocotita timp de 5 minute.
Se aseaza intr-o tava cu putina apa si se stropesc cu vin alb.
Tava se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor.
Cand sunt aproape gata se indeparteaza folia si se rumenesc.

Noi le-am servit cu mujdei de usturoi si hrean cu smantana.

DSC_0022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta mare!

Preturi
Oua prepelita – 8 Ron/caserola cu 24 buc
Prepelite de carne – 7 ron/buc

Livrare gratuita in Slobozia !
Retete recente
Doar 3% din vizitatori pot apasa pe Like